Politica de confidențialitate

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Toate informațiile, fișierele media și datele de pe acest website sunt proprietatea exclusivă a SC DEWSILV TERAPY S.R.L. și nu pot fi preluate, folosite sau copiate de către părți terțe decât cu acordul explicit al SC DEWSILV TERAPY S.R.L.

Datele dumneavoastră personale vor fi utilizate de către SC DEWSILV TERAPY S.R.L. pentru a vă putea răspunde prin e-mail sau telefon cererii dumneavoastră, ulterior pentru a vă putea informa asupra programărilor dumneavoastră în cadrul ședințelor de terapie de la cabinet. Datele personale vor putea fi transmise autorităților în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii. Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. SC DEWSILV TERAPY S.R.L. se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii. SC DEWSILV TERAPY S.R.L. se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de lege și să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale dacă utilizarea lor nu este în conformitate cu legea și nu vă mai doriți acest lucru.

Nu am vândut și nu vom vinde niciodată datele dumneavoastră către terțe părți. Oferim servicii care se bazează pe încrederea clienților, iar siguranța datelor personale este esențială în acest proces.

Scopul nostru, în ceea ce privește social media, este unul educațional, informațional, iar noile reguli de protecție a datelor cu caracter personal (GDPR) fac parte din acest context. Prin urmare, promitem că siguranța datelor dumneavoastră este o prioritate pentru noi și că folosim aceste date pentru unicul scop de a oferi o experiență personalizată atât pe site-ul nostru, cât și pe platformele online pe care ne promovăm serviciile (Facebook și Google).

Doar în cazul în care ne-ați furnizat datele dumneavoastră personale și ne-ați dat acordul le vom folosi după cum urmează:

Adresa de e-mail: o vom folosi pentru a trimite e-mail-uri de informare cu privire la programările și plățile dumneavoastră în cadrul cabinetului.

Datele despre browser/IP/dispozitiv: folosim aceste date pentru a determina cum folosiți site-ul nostru, scopul fiind să facem schimbările necesare pentru ca dumneavoastră să găsiți mai ușor informațiile pe care le căutați.

Am luat toate măsurile tehnice pentru ca dumneavoastră să nu fiți obligat(ă) să ne furnizați niciun fel de date (totul e opțional).

Vă asigurăm că prelucrăm date cu caracter personal cu respectarea următoarelor principii:

– datele dumneavoastră sunt în siguranță

– clienţii SC DEWSILV TERAPY S.R.L. dețin mereu controlul asupra datelor

– utilizăm aceste date pentru a vă oferi servicii de foarte bună calitate.