Dezvoltare personală

Noțiunea de dezvoltare personală este foarte întâlnită în societatea contemporană. Fie că vorbim despre cărți, fie că ne referim la cursuri online, dezvoltarea personală este un domeniu care atrage un număr tot mai mare de persoane, devenind tot mai căutată și în România. Rolul acestui proces în viața fiecăruia este acela de a contribui la atingerea potențialului maxim, atât în viața personală, cât și în viața profesională.

De multe ori aceste terapii te pot ajuta să treci de un prag, de o situație care pare fără ieșire, depășindu-ți astfel limitele. Însă, pentru a avea instrumentele necesare care să te ajute în acest proces de creștere personală, participarea la terapiile de dezvoltare personală reprezintă alegerea potrivită.

În cadrul acestor întâlniri, indiferent de vârsta pe care o ai, vei învăța atât care sunt pașii ce trebuie făcuți, pentru a trece de limitele percepute, cât și cum să faci pașii necesari spre transformarea viselor în realitate.

Dacă vrei să îți schimbi viața, eu te voi îndruma pentru a-ți găsi resursele interioare.

Terapia disponibilă și online

Programările pentru terapie se anulează telefonic de către client cu 24 de ore înainte.

Prezența la întâlnirile online trebuie să fie la ora stabilită, în cazul în care întârziați din diverse motive, vă rugăm să anunțați acest lucru.

În cazul unei întârzieri la o ședință programată, durata ședinței se va scurta și nu va fi recuperată depășind timpul alocat unei ședințe.

Pentru ședințele de terapie online plata se face în avans, după confirmarea programării.

Prețul unei terapii este de 100 lei/pers (individual)